top of page

Maraş Tava

1 kg. Kuşbaşı 
kuzu
eti 
2 adet Soğan 
4 adet Sivribiber 
1 baş Sarımsak 
3 adet 
Domates 
2 yemek kaşığı Margarin 
1 tatlı kaşığı Tuz 
1 tatlı kaşığı Pulbiber 

Yarım kg. Patlıcan 

Tepsinin tabanını Margarinin bir kısmı ile 
yağlayalım. Kuşbaşı doğranmış etleri tepsinin en altına yayalım. Daha sonra 
soğan
, 
biber
, 
sarımsak
lar, 
patlıcan
lar ve 
domates
i sırasıyla etin üstüne yayalım. Kalan margarini küçük küçük parçalar 
halinde üstüne dizilir. Baharatlarıda serpilir. Üstü folyoyla kapanmadan fırına 
verilir. Afiyet Olsun.

Please reload

bottom of page